Stoelmassage Zoetermeer

 079 3230993

  stoelmassagevoorbedrijven@gmail.com

Waarom

Bedrijfsmassage: voorkomen is beter dan genezen

De huidige maatschappij kenmerkt zich door een hoog stressgehalte door middel van hoge ambities, veel keuzes, haast, junkfood enz. Ruim 70% van de ziekteverschijnselen komt voor uit een vorm van stress.

Bedrijfsmassage is een manier om gezondheid te bevorderen. Een stoelmassage in uw bedrijf is positief en pro-actief. Het stelt uw medewerkers in staat te voelen dat zij zelf actief kiezen voor een gezondere levenswijze.

Waarom een bedrijfsmassage?

Een bedrijfsmassage bevordert de circulatie, wat het zelfgenezende vermogen van het lichaam stimuleert.

Circulatie is wat het bloed, de lymfe en alle lichaamsvloeistoffen in staat stelt om voedingsstoffen, hormonen en enzymen daar te brengen waar ze nodig zijn en het verwijdert afvalstoffen en lichaamsvreemde stoffen die giftig zijn voor onze gezondheid. Zonder goede circulatie lopen we een grotere kans op ziekte en met goede circulatie hebben we een grotere kans op spoedig herstel van verwonding of ziekte. Met een stoelmassage in uw bedrijf zorgt u voor een goede circulatie bij uw medewerkers.

Stoelmassage: bedrijf werkt efficiënter

Wat als werknemers zo van hun lichaam vervreemd zijn dat ze de signalen van hun lichaam om bijvoorbeeld hun houding aan te passen of die pauze te nemen niet meer herkennen? U kunt de relatie tussen lichaam en geest weer herstellen door een periodieke stoelmassage. Bedrijf en kantoor gaan hierdoor merkbaar beter presteren. En efficiënter werken zorgt voor betere resultaten.

Een bedrijfsmassage zorgt ervoor dat het onderbewuste weer bewust kan worden en dat cliënten weer reageren op de waarschuwingssignalen voordat deze zich ontwikkelen tot klinische symptomen.

Kortom, bedrijfsmassage:

  • helpt RSI voorkomen
  • vermindert stress en vermoeidheid
  • stimuleert de bloedsomloop
  • helpt afvalstoffen afvoeren
  • stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam